- Gradska opština Zvezdara - https://zvezdara.rs -

Zvezdarski odbornici izabrali izvršnu vlast

[1]Na sednici Skupštine GO Zvezdara izabrano je novo rukovodstvo Opštine. Predsednik Gradske opštine Zvezdara naredne četiri godine biće [2] Vladan Jeremić dok je za zamenicu predsednika izabrana Dragana Đurić.

Zahvaljujući se na izboru, predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić je rekao da je počastvovan i svestan odgovornosti i da će ta odgovornost u narednom periodu značiti još više energije, više rada i nepostojanje radnog vremena kada je u pitanju potreba da se izađe u susret građanima Zvezdare.

„Kada sam pre četiri godine postao član Veća, postavio sam agendu određenog broja stvari i problema koje je trebalo rešavati i zajedničkim radom , predanošću i dobrom energijom smo uspeli većinu stvari da rešimo“, rekao je Jeremić.

[3]On je istakao da novo rukovodstvo očekuje sada veći spisak stvari koje je potrebno uraditi počev od Petog parkića, Mirijevskog Bulevara, groblja [4]u Malom Mokrom Lugu, Stepinog gaja, platoa ispred Vukovog spomenika, izgradnja dve škole i dva vrtića a sve u cilju poboljšanja kvaliteta uslova života stanovnika opštine Zvezdara.

Na sednici su za članove Veća GO Zvezdara izabrani  Miloš Stojilković,  Aleksandar Đuričić , Gordana Mišev, Miroslav Lazić, Dr Nikola Vujanović, Milorad Mićić, Miroslav Marinović, Stanko Radovanović, Violeta Filip, Dušan Ignjatović i Bogdan Leković.

Zvezdarski odbornici izabrali su za zamenika predsednika Skupštine GO Zvezdara  Gorana Filipovića.

Na istoj sednici potvrđeni su mandati odbornika koji zamenjuju odbornike kojima je prestao mandat, izabrana radna tela Skupštine Zvezdara i predsednik i član nadzornog odbora iz reda osnivača JP SC “Olimp-Zvezdara”. [5] [6] [7]