Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је, са сарадницима, у Општини уручио нових 80 поклон пакета добродошлице бебама које су рођене  у 2023. године, а имају пребивалиште на територији општине Звездара.

 

Владан Јеремић је поздравио присутне родитеље звездарских беба и рекао да је подела пакета добродошлице бебама са Звездаре најлепша од свих акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи и на коју је поносна.

„Брига о најмлађим суграђанима је један од најважнијих задатака на агенди обавеза Градске општине Звездара. У том циљу, већ две године реализујемо једну од најлепших акција, а то је подела пакета добродошлице свим звездарским бебама.

Градска општина Звездара је општина која бележи највећи природни прираштај, па је и наша обавеза да најмлађим суграђанима са Звездаре, већ од првог дана покажемо колико водимо рачуна о њима.

Данас смо организовали нову поделу беби пакета, шесту по реду у овој години, а до сада је више од 2000 малих Звездараца добило пакете добродошлице од своје Градске општине Звездара”-рекао је Јеремић и пожелео звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље.

 

Присутни родитељи су се захвалили Владану Јеремићу и Општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.

 

Поред пакета добродошлице, који су једнообразни и чија је вредност 5.000 динара, родитељи звездарских беба добили су и комплет од 3 књиге за правилно информисањe о раном развоју деце и одговорном родитељству.