Председник Градске општине Звездара Михаило Досковић је, са чланом општинског Већа Миланом Радичевићем, обишао Горењску и околне улице на Коњарнику у којима је  након више од 50 година реконструисана водоводна мрежа и извршено асфалтирање улица.

 

Михаило Досковић је рекао да је захваљујући доброј сарадњи становника Горењске и Општине Звездара дошло до обављања ових радова којима су отклоњени вишегодишњи проблеми становника овог дела Звездаре.

 

„Захваљујући доброј сарадњи Градске општине Звездара са грађанима и са ЈП „Путеви Београда”, ЈКП „Београд пут” и ЈКП „Београдски водовод и канализација” становници Горењске и околних улица добили су нови асфалт и реконструисану водоводну мрежу. Поред овога, у Горењској ће, на углу са Благајском улицом, захваљујући доброј сарадњи Општине и Министарства заштите животне средине, бити изграђено и ново дечје игралиште са простором за миран одмор чиме ће бити отклоњени вишегодишњи проблеми становника ове и околних улица”-рекао је Досковић и истакао да је на овај начин побољшан квалитет живота грађана што је за Општину Звездара посебно важно.

 

Присутни грађани захвалили су председнику ГО Звездара и Општини на ангажовању да Горењска и околне улице добију реконструисану водоводну мрежу, нови асфалт и дечје игралиште са простором за миран одмор и истакли да су сада, први пут после више од 50 година, решени комунални проблеми становника.