Градска општина Звездара и ове године, традиционално по 13. пут,  организује , Манифестацију „Дани сениора на Звездари“ која ће бити реализована у периоду од среде 25. до петка 27. септембра.

 

Свечано отварање манифестације биће у среду, 25.9. у 11 сати на платоу испред Градске општине Звездара, Булевар краља Александра 77, док ће свечано затварање манифестације бити у петак, 27.9.2024. године, када ће  се у Великој сали Месне заједнице „Липов лад“, Булевар краља Александра 298, са почетком у 19 сати одиграти  позоришна представа „Извините, колико имате година?“, по тексту Радмиле –  Раде  Урошевић и у режији Оливере Викторовић Ђурашковић.

 

Улазнице за ову позоришну представу су бесплатне и могу се преузети на благајни Позоришта „Пан Театар“, Булевар краља Александра 298, први спрат, на дан одржавања представе  – петак, 27. септембар 2024. године, почев од 17 сати.

 

Детаљан Програм ове традиционалне манифестације Градске општине Звездара је приказан на плакату, који је у прилогу.

 

Дођите да заједно обележимо „Дане сениора на Звездари“ и успешан рад Волонтерског сервиса Звездаре, чији волонтери  почев од дана његовог  оснивања, 14. фебруар 2011. године, несебично пружају помоћ у кућним условима, као и у просторијама Сервиса, које се налазе у објекту Месне заједнице „Зелено брдо“, Булевар краља Александра 395, нашим суграђанима којима је неопходна помоћ у свакодневном животном функционисању и то старим и болесним – који живе сами, као и особама са инвалидитетом, једночланим родитељским домаћинствима са болесном децом и са децом са проблемима у развоју.