Састанак на коме је присуствовало 130 управника стамбених заједница са територија месних заједница „Вуков споменик“, „Смедеревски Ђерам“, „Булбудер“, „Северни булевар“, „Липов лад“, „Славујев поток“, „Звездара“ и „Врачарско поље“ као и представници градских комуналних предузећа, ЈКП „Београдски водовод и канализација“, ЈП “Градско стамбено”, ЈП”Путеви Београда”, ЈKП “Зеленило Београд”, ЕПС, ЈKП „Београд пут“ и ЈKП „Градска чистоћа „Београд, уз присуство председника Градске општине Звездара Михаила Досковића, одржан је у просторијама Општине, као још један начин приближавања општинских служби грађанима.

 

Управници су саопштили проблеме са којима се суочавају њихове стамбене заједнице међу којима се највећи број односи на комуналне проблеме, градско-стамбене, инфостан, водовод и канализацију, као и питања из области деловања Комуналне полиције. Представници комуналних предузећа су на нека питања одмах одговорили док ће одговори на остала питања бити накнадно достављени.

 

Председник ГО Звездара Михаило Досковић представио је овом приликом начин рада Општине у наредне четири године, истичући да ће у фокусу пажње бити комуникација са грађанима.

„Позивам грађане да нам и даље саопштавају своје предлоге и примедбе, указују на проблеме на редовном пријему средом,  састанцима у месним заједницама или преко својих представника – управника стамбених заједница, а ми ћемо се са своје стране трудити да изађемо у сусрет њиховим молбама“, рекао је Досковић.