Канцеларија за помоћ особама са инвалидитетом ГО Звездара током протеклих година успешно сарађује са Удружењем студената са хендикепом.

Уочи предстојећих празника, Удружење студената са хендикепом учествује у хуманитарној акцији прикупљања пакетића коју органузује Студентски парламент Универзитета у Београду и СКОНУС- Студентска конференција универзитета Србије.

У акцији се прикупљају слаткиши, сланиши, играчке, школски прибор, хигијенска средства, одећа…од којих ће студенти и студенткиње правити пакетиће који ће бити подељени деци из домова и свратишта у Београду, а део пакетића ће представници СКОНУС-а однети и на Косово и Метохију.

Заинтересовани грађани, удружења и организације производе за пакете могу до 24.12.2020. донети у просторије Удружења студената са хендикепом, Димитрија Туцовића 49, сваког радног дана од 15 до 19 сати.

Додатне информације заинтересовани могу добити на број телефона 011/3910106 или могу да контактирају Катарину Кел, координаторку за односе са јавношћу Удружења студената са хендикепом на број мобилног телефона 069 730-757.

Све што се прикупи биће однето на Факултет политичких наука до петка, 25.децембра где ће се правити пакетићи који ће бити дистрибуирани.