Плесни клуб „Аурора”, традиционално је, у сарадњи са Општином Звездара, организатор програма „Бесплатни плесни  фебруар”. Реализација пројекта финансирана је средствима из буџета ГО Звездара.

 

Сва заинтересована деца узраста од 7 до 15 година имају могућност да у току фебруара бесплатно похађају часове плеса различитих плесних стилова. Часови  ће се одржавати два пута недељно, суботом и недељом, у просторијама Плесног клуба „Аурора”, Устаничка 189, а полазници се могу одлучити за један од три понуђена плесна стила: латино плесови, џез денс и хип хоп. Циљ овог програма, који се дуги низ година реализује на Звездари, је упознавање што више деце на нашој општини са прелепим светом спортског и модерног плеса.

 

У ери великих плесних шоу програма и огромне популаризације плеса као здравог начина живота, идеалног избора за рекреацију и великих могућности  које нуди за  даље професионално спортско бављење, Плесни клуб „Аурора”, као дугогодишњи лидер у области плеса и организатор многобројних плесних манифестација и такмичења у Београду, нуди својим полазницима идеалну прилику да у фебруару открију ову прелепу дисциплину.

 

Резервације и пријаве, као и додатне информације, могу се добити на  телефон Плесног клуба „Аурора” 069 2881 776.