У оквиру акције Паркинг сервиса „Ђаци вас моле, успорите поред школе“ ђацима првацима ОШ „ Павле Савић“ одржано је предавање о безбедности у саобраћају.

Деца су имала прилику да чују како да на безбедан начин прелазе улицу, како да се понашају у саобраћају а на поклон су добили и заштитне светло одбојне прслуке. У име општине, предавању о безбедности у саобраћају присуствовао је члан Већа Општине Звездара Александар Ђуричић.

Ова друштвено-одговорна акција, коју реализује Паркинг сервис, одржава се 12. годину за редом уз подршку Министарства просвете, Управе саобраћајне полиције и Града Београда. Сваке године предавања о безбедности у саобраћају се одржавају у свим београдским школама пред преко 180 хиљада првака. О успешности ове акције говори чињеница да нема обарања пешака у зони школа.

Ове године акција „Ђаци вас моле, успорите поред школе“ завршава се на општини Звездара. Предавања о безбедности у саобраћају биће одржана до краја недеље у још шест школа на територији општине Звездара.