У среду 19.06.2019. године у 15 часова, у просторијама Канцеларије за помоћ особама са инвалидитетом Градске општине Звездара, ул. Димитрија Туцовића 83, одржаће се радионица „Саветовалиште за превентивно-корективни рад за побољшање здравља и квалитета живота особа са инвалидитетом“ у сарадњи са Хенди Центром „Колосеум“.
Радионица ће се, између осталог, бавити значајем здраве исхране и физичке активности за особе са инвалидитетом, а предавачи су стручњаци из наведених области медицине. Радионица је намењена особама са инвалидитетом и њиховим породицама које дугорочно  брину о њиховим потребама.
Скуп је добра прилика да заинтересовани поставе питања стручњацима и добију одговоре „из прве руке“ али и да променимо свест о значају усвајања правилних навика везаним за свакодневну исхрану, избор намирница и начин припремања. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже и узму активно учешће у радионици коју је подржао и Волонтерски сервис Звездаре.
Улаз је слободан.
Подсећамо да Канцеларија за помоћ особама са инвалидитетом ради понедељком, средом и петком од 9,00 до 14,00 часова. Контакт телефон је 7822547. Јелена Вулић, психолог доступна је за информације, помћ и подршку од значаја за суграђане са инвалидитетом.