Градска општина Звездара позива заинтересоване грађане, посебно млађе, који желе да буду волонтери и тако помогну да најстарији житељи Звездаре на кућну адресу добију потребне прехрамбене производе и лекове.

Акција доставе хране на кућну адресу се реализује у складу са мерама Владе Републике Србије донетим за сузбијање вируса COVID 19 и треба да обезбеди да наши најстарији суграђани, који су пуно допринели развоју државе, као најосетљивија категорија становништва буду заштићени.

Грађани заинтересовани да се као волонтери укључе у ову волонтерску акцију и тако покажу хуманост и бригу о нашим најстаријим комшијама могу се од понедељка до петка  у периоду од 8.00 до 13.00 сати пријавити на бројеве телефона 011/3405-954 и 011/3405-722. Приликом пријављивана потребно је да заинтересовани оставе своје контакт податке.

Волонтери општине Звездаре су претходних дана обишли велики број најстаријих Звездараца и доставили им неопходне животне намирнице.

Подршку волонтерима општине Звездара (ВОЗ) и пријављивању младих да буду волонтери у петак, 20.3, су у акцији „Уђи у ВОЗ!” прижиле јавне личности модна креаторка Сузана Перић, директорка Сектора за предузетништво Привредне коморе Србије Бранкица Симанић, директор ЈКП „Инфостан технологије” Страхиња Даниловић, као и заменик председника ГО Звездара Виолета Филип, председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор, чланови Већа ГО Звездара Владан Јеремић, Милош Стојилковић и Роберт Милићевић и помоћник председника ГО Звездара Ненад Николић.