Игранка за пензионере са Звездаре одржана је понедељак, 24.12. у Клубу „Култ” Установе културе „Вук Стефановић Караџић”, у организацији УК „Вук Стефановић Караџић” и Градске општине Звездара.

Више од 200 најстаријих суграђана са Звездаре  је имало прилику да чује и да плеше уз музику коју је изводио „Римејк бенд”, захваљујући којој су сви могли да уживају у доброј атмосфери и пријатном амбијенту.

На почетку овог опуштајућег и забавног дружења госте су поздравили Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара и Светислав Буле Гонцић, директор Установе културе „Вук Стефановић Караџић”, који су најстаријим Звездарцима истакли важност оваквих дружења и сличних програма који се за њих организују, пожелевши им добро здравље и пуно среће у Новој години.

Неколико пензионера се јавно захвалило Општини и Установи културе „Вук Стефановић Караџић” на организацији игранке, али и на другим програмима који су током године организовани са жељом да се најстаријим суграђанима са Звездаре понуде квалитетни садржаји који ће им омогућити да што боље искористе своје слободно време.

На игранци је председник Градске општине Звездара Милош Игњатовић уручио гитару, поклон ГО Звездара, Данијели Михајлов, представници Клуба пензионера „Дринка Ћуковић” при Геронтолошком центру Београд са жељом да гитара, због које су му се обратили корисници клуба, омогући реализацију што више програма у којима ће учествовати већи број најстаријих суграђана.

Након овога, гитара је одмах употребљена, јер су чланови Клуба пензионера „Дринка Ћуковић” на њој извели више познатих композиција које су омогућиле присутнима да уживају и плешу уз добру музику, а дружење је настављено на задовољство присутних.