Представници Стоматолошке службе Дома здравља „Звездара” данас су испред Општине Звездара реализовали акцију посвећену Недељи здравља уста и зуба, која се под називом „Осмехни се здраво” реализује од 18. до 24. маја.

 

Представнике Стоматолошке службе Дома здравља „Звездара” обишли су председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, чланица Већа ГО Звездара др Гордана Мишев и Ивона Фуштић из Кабинета председика општине.

 

Владан Јеремић је захвалио представницима Дома здравља „Звездара” на реализацији ове акције која за циљ има информисање грађана Звездаре, о раду Стоматолошке службе Дома здравља „Звездара” и о значају оралног здравља.

„Дугогодишња успешна сарадња Општине Звездара и Дома здравља „Звездара” има за првенствени циљ да се, захваљујући оваквим активностима, превентивним мерама утиче на побољшање здравља становника Звездаре, а да се најмлађима пруже важне информације у вези са здравим начинима живота и правилним одрастањем”-рекао је Јеремић.

 

У разговору са становницима Звездаре представници Стоматолошке службе Дома здравља „Звездара” су им делили пропагандни материјал и јабуке, а најмлађима су објашњавали како се правилно перу зуби.