У Авив парку Звездара, улица Живка Давидовића 86, током предстојећег викенда биће реализовано неколико занимљивих догађаја који привлаче пажњу великог боја посетилаца:

У суботу, 18. јуна, од 15 до 20 сати-ИЗЛОЖБА „ОЛДТАЈМЕРА”

Заинтересовани посетиоци ће моћи да виде старе аутомобиле, међу којима ће бити rock&roll кабриолет из шездесетих, тополино, војни џипови и многи други, а вечити бунтовници имаће на располагању неколико мотоцикала. Биће изложено више од 40 различитих возила међу којима ће бити Packard Модел Е из 1915. године, који за Србију има велику историјску вредност, јер је учествовао у пробоју Солунског фронта, и једини је сачувани примерак у Европи. Поред њега биће изложен и први српски аутобус, као и аутомобил форд из 1928. године, који је најстарији регистровани аутомобил у Србији. Изложена возила представљају чланови Олдтајмер клуба „Београд“ који су њихови власници.

У недељу, 19. јуна 2016. од 16 сати – ЗАБАВА УЗ ДРУШТВЕНЕ ИГРЕ

На платоу Авив парка Звездара, од 16 часова, биће организована забава за све узрасте уз друштвене игре, а заинтересовани (могу сви узрасти од 1 до 101 године и више) ће имати прилику да се опробају у разним играма као што су: шах, го, реми, преферанс, домине, фрп, картичке игре, монопол и многе друге игре.

У недељу, 19. јуна, од 18 до 21 сата-МАНИФЕСТАЦИЈА „АВИВ ПЛЕШЕ”

На централном платоу ће наступити музички бенд ACOUSTIC BUGZ, кога чине чланови старог бенда „Вампири” (Александар Ераковић Ера, Немања Дашић, Никола Драговић), а поред њих на догађају ће наступити и низ плесних школа: Синатра, Аурора, Салса Примера, Латино Денс, Салса Студио 1… наступиће и плесни парови и групе, који ће приказати своју грациозност у плесу.
Врхунац забаве у недељу биће Јавни час плеса, када ће познати инструктори подићи све посетиоце “на ноге” да заплешу са њима и науче неке нове ритмове и плесне кораке. Поред анимације одраслих, и најмлађе посетиоце очекује одлична забава и плесни аниматори који ће и њих научити да заплешу уз добар ритам.