Обележавање Дана општине Звездара биће настављено у суботу 15.10.2022. године, од 9 до 16 сати, када ће на теренима  СЦ Олимп-Звездара, ул. Вјекослава Ковача бр. 11, бити одржан Турнир у малом фудбалу ветерана хуманитарног карактера.

 

Тим поводом данас је заменик председник  ГО Звездара Драгана Ђурић у Општини извукла парове екипа које ће се такмичити у две групе. Извлачењу парова су присуствовали заменик председника Скупштине ГО Звездара Горан Филиповић, чланови Већа ГО Звездара Мирослав Лазић, Душан Игњатовић, Михајло Мазић, директор турнира Владан Шкорић и представници 7 екипа учесника.

 

Екипе учесника су: ГО Звездар, ПУ Звездара, Чистоћа, Дом здравља Звездара, ФК Хајдук Лион, ФК Црвена звезда ММЛ, ФК Звездара. За прва три места на  турниру су обезбеђене награде у виду пехара и медаља, као и за најбољег играча и голмана. Награде ће уручити председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима

 

На Турниру ће бити постављена кутија у којој ће се прикупљати новчана помоћ за децу са територије Звездаре којој је неопходно лечење и даља помоћ.