У Клубу „Култ” у Установи културе „Вук Караџић”, Булевар краља Александра 77а, у четвртак 27.03.2014. у 11 сати, биће одржана конференција за представнике средстава информисања поводом априлске акције „Сви за Вук” која има за циљ да допринесе превазилажењу проблема са којима се ова установа суочава.

На конференцији за медије присутнима ће се обратити Оливера Викторовић Ђурашковић, в.д. директора УК „Вук Караџић” и представници јавног и културног живота Београда. Конференцији ће присуствовати Едип Шерифов, председник Градске општине Звездара.

И ако и самa у незавидним ситуацијама Београдска позоришта помажу једна друге. Током априла поред представа са „Вуковог” репертоара на сцени УК „Вук Караџић” ће се играти и наслови из Народног позоришта, Београдског драмског позоришта, Атељеа 212, Битеф театра и „Бошка Бухе”. Сав приход од представа биће дониран Установи културе „Вук Караџић”.

Установа културе „Вук Караџић” позива публику да се прикључи акцији „Сви за Вук” и куповином карата по сниженој цени помогне враћање значаја „Вука” на културну сцену Београда.

На репертоару су следеће представе Брачни кабаре, Да то су били дани, А где су кокошке?, Бре кабаре, Дервиш и смрт, Наши дани, Десет напрема један, Бизарно, Летња ноћ без сна, Брак уствари љубав, У(с)меће живљења, Иза кулиса, О глуматању, Мали брачни злочини, Ја и Ти, Случајеви, Егзибициониста, Пер Гинт, Солунци говоре, Више среће овај пут и Бг блуз.

Више о представама заинтересовани могу наћи на сајту http://www.ukvuk.org.rs/index.php/program.html