Волонтерски сервис Звездаре у четвртак 24.јуна од 11 до 12,30 часова организујe кретивну радионицу израде сувенира на тему „Поздрав са Звездаре“ која ће бити одржана у просторијама Волонтерског сервиса,  Булевар краља Александра 395.

Радионица је прилика да заинтересовани бесплатно, уз помоћ Зорице и Антонине, радионичарки Сервиса, направе поклон, сувенир или украс са мотивима Звездаре и Београда. Све што направе од сувенира на креативној радионици, учесници ће моћи да понесу као успомену.

Радионица је прилика за дружење, учење и израду подметача за чаше, букмаркере, магнета, саксија, рамова за слике, декорисање тегли и других предмета од стакла са мотивима по избору.

Будући да је и ова кративна радионица намењена свим генерацијама, посебно позивамо баке и деке да дођу са својим унуцима и да заједно направе поклоне за своје пријатеље и госте који ове године посете Београд или им они оду у посету.

Материјал је обезбедила Општина, а заинтересовани суграђани могу да понесу на радионицу и предмете из свог дома које желе да декоришу.

Улаз је слободан а због епидемиолошких мера и ограниченог броја учесника потребно је да се заинтересовани суграђани пријаве за обуку сваког радног дана од 9 до 14 часова на број телефона 011/286 44 26.

Радионица се организује у складу са актуелним епидемиолошким мерама а коришћење заштитних маски је обавезно.