На Новогодишњем вашару, у дворишту бивше фабрике „Клуз”, Волонтерски сервис Звездаре, у партнерству са Удружењем МНРО Звездара, одржао је неколико креативних радионица намењених најмађима али и старијим генерацијама.

 

Уз помоћ волонтерки две Марије, Јасмине и Оливере, на креативним радионицама настало је много уникатних честитики, букмаркера, украса за јелку и новогодишњих декорација. Све што су направили на радионицама, учесници свих генерација, понели су кући као поклон и успомену са Вашара. Била је то добра прилика и за дружење, разговор о нашим жељама за наредну годину, важности да у дане празника више времена проводимо са породицом и- посебно, будемо пажљиви према најстаријим члановима породице.

 

На Вашару учествовује више од 150 излагача са одличном и разноврстном понудом.

 

У сарадњи са хуманитарном организацијом „Хуманист”, планирано је до 31.децембра прегршт хуманитарних акција, а једна од њих је и испијање чаја са познатим личностима Србије.

За 29. децембар заказано је симболично пуштање лампиона са новогодишњим жељама.

 

Све информације у вези са Новогодишњим вашаром, заинтересовани могу испратити на Инстаграм профилу Svaštara Concept Bar.

 

Материјал за радионице Волонтерског сервиса Звездаре обезбедила је Градска општина Звездара.

 

Провод на овом Вашару је загарантован, а улаз је бесплатан.