- Gradska opština Zvezdara - https://zvezdara.rs -

Leto na „Olimpu” 2018.

[1]Već šestu godinu za redom Sportski centar „Olimp-Zvezdara”, u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda i Gradskom opštinom Zvezdara, realizuje besplatne sportsko-rekreativne i edukativne programe u vreme trajanja letnjeg školskog raspusta.

Letnji programi za učenike osnovnih i srednjih škola na „Olimpu” su tradicionalno najposećenija manifestacija u okviru Sportskog centra „Olimp – Zvezdara“.

Programi su osmišljeni da obuhvate različite sadržaje i da ponude korisnicima što veći broj raznovrsnih aktivnosti.

Poučeni dugogodišnjim iskustvom, letnji kampovi su osmišljeni da objedine određene grupe sportova koje su interesantne korisnicima, a sastavni deo programa svih kampova je i korišćenje kompleksa otvorenih bazena, što je jedna od omiljenih aktivnosti učesnika u kampu.

Pored kampova, već tradicionalno, Grad Beograd je nastavio da podržava akciju besplatnog ulaska na bazene sredom za sve školarce uz đačku knjižicu, a za one koji žele da nauče da plivaju ili usavrše svoju tehniku plivanja na raspolaganju je i Škola plivanja gde će proći obuku sa licenciranim trenerima.

Prvi put ove godine biće realizovan i projekat „Letnja škola fotografije“ za sve učenike srednjih škola. Cilj projekta je da mladi ljudi nauče nešto o istoriji i nastanku fotografije, o tehnologiji izrade, o vrstama fotografije i da kroz praktičan rad sagledaju umetnički aspekt ove mladima tako bliske teme.

Svi programi u okviru Leta na „Olimpu” su besplatni a prijavljivanje traje od  01. do 15. juna na prijavnici Sportskog centra „Olimp – Zvezdara“, Vjekoslava Kovača 11.

Broj mesta je ograničen za sve programe a za učesnike u letnjim kampovima u amfiteatru, trim i fiskulturnoj sali obezbeđena je i užina tokom trajanja programa.

Pozivamo sve školarce da se na vreme prijave za učešće u letnjim programima na Olimpu i da kvalitetno provedu slobodno vreme tokom letnjeg raspusta družeći se sa vršnjacima na najzdraviji mogući način – baveći se sportom i rekreacijom.

Više informacija o Letu na „Olimpu” i ponuđenim programima možete videti u prilogu:

Leto na Olimpu 2018 [2]