У сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда од петка 16.03.2018. године на СЦ “Олимп Звездара“ почиње реализација пројекта: „Едукација , превенција и начин за правилан психосоцијални, здравствени и физички развој омладине од 15 до 19 година старости“.

Едукација је намењена средњошколској омладини од 15 до 19 година, а циљ пројекта је да се на занимљив и активан начин, кроз дискусију и размену мишљења младима пруже неопходне информације и практични алати како би што лакше и што самоувереније наставили процес сазревања и процес инклузије у друштво одраслих.

У оквиру пројекта, који ће трајати до краја 2018., сваког петка у периоду од 15:30 до 17:30 часова у просторијама СЦ „Олимп – Звездара“ одржаваће се предавања на којима ће се обрађивати разноврсне теме које су веома важне младим људима и неопходне за њихов правилан психо-физички развој и афирмацију у будућности.

Предавачи, у зависности од теме, биће еминентни стручљаци из различитих области: психологије , спорта, социологије, медицине, менаджмента, уметности и многих других. Реализатор пројекта је спортски менаџмент ЈП СЦ „Олимп – Звездара“, а сарадници су стручњаци из Спортске академије Београд и Фармацеутско- физиотерапеутске школе.

Едукација је потпуно бесплатна, а позив је отворен за све заинтересоване младе људе који желе да прошире своја знања о различитим темама веома актуелним за њихову генерацију.

Све информације, као и формулар пријаве може се добити на пријавници СЦ „Олимп- Звездара“ радним данима у периоду од 08-22 сата и путем телефона 011/2412-353.