- Gradska opština Zvezdara - https://zvezdara.rs -

Na Zvezdari proslavljena školska slava

[1]Povodom proslave Svetog Save u osnovnim i srednjim školama na teritoriji opštine Zvezdara organizovane su i održane slavske proslave sa prigodnim pratećim programima u kojima su učestvovali učenici i njihovi profesori. Miloš Ignjatović, predsednik opštine Zvezdara obišao je Farmaceutsko-fizioterapeutsku školu i prisustvovao proslavi.

Zamenik predsednika opštine Predrag Veinović, predsednik Skupštine GO Zvezdara Aleksandar Eror i član opštinskog Veća Dušan Ignjatović posetili su VI beogradsku gimnaziju i prisustvovali proslavi školske slave Svetog Save na kojoj je bio i Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine Beograda, a čiji je domaćin bio v.d. sekretara za energetiku Marko Stojanović.

Sve ostale osnovne i srednje škole na teritoji opštine su obišli opštinski zvaničnici i prisustvovali prigodnim programima.

[2]Ceremoniji rezanja slavskog kolača u svim školama prisustvovao je veliki broj gostiju, učenika i njihovih roditelja, a školski horovi i učenici su izveli prigodne programe. U više škola učenici su ovom prilikom dobili priznanja za postignute rezultate..

Poseta školama povodom tradicionalne proslave Svetog Save nije bila samo protokolarnog karaktera, pa su se predstavnici Opštine Zvezdara podrobnije upoznali sa potrebama zvezdarskih škola u cilju intenziviranja saradnje između škola i Opštine.