Десети Дечји позоришни фестивал „Позориште Звездариште”, чији је оснивач Градска општина Звездара, ушао је у завршну фазу. Најмлађи, али и они старији су и у уторак, 24.04.2012. могли да уживају у изведеним представама и пратећим програмима.

Леп и сунчан дан је омогућио да велики број деце, родитеља и васпитача учествује у програму на тргу испред Општине и УК „Вук Караџић“ у коме је Ана Вучковић провела децу кроз приче о змајевима и змајицама и Квиз о позоришту, бајкама, змајевима…

Деца из вртића „Сунчица“ под маскама у бојама пролећа исписивалиа су и цртала поруке и жеље на великој рођенданској торти Змајице-виле. Маскенбалска шетња је привукла пролазнике који су застајали и узимали учешће у програму или само уживали у бојама дечјих костима.

Чланови и чланице плесног клуба „Салса Примера“ пружили су много добре забаве, а салсу су по њиховим инструкцијама играли и најмлађи, али и они старији.

Представа „Пинокио“ Позоришта младих Нови Сад и представа „Пола – Пола“ Малог позоришта Душко Радовић на сцени „Александар Поповић” затвориле су званични програм Фестивала.

За среду, 25.04.2012. у 12 сати је предвиђено свечано затварање Фестивала и проглашење победника.