Трећи дан манифестације изложбе привредника и младих иноватора и таленатау ГО Звездара протекао је у знаку такмичења ученика основних школа са Палилуле и Звездаре у изради бизнис планова, а завршен је доделом награда најбољима.

Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара упутио је поруку добродошлице ученицима којих је у великој сали ГО Звездара било више од 100 и истакао да Општина Звездара, као и Општина Палилула, поклања велику пажњу младима и да је јако битно да већ у основној школи стекну свест о важности стицања знања и вештина, а да је читава манифестација подршка Влади Србије у развоју предузетништва.

У име Савеза проналазача Србије присутне је поздравио мр Слободан Бата Симић који је ученицима који су учествовали на такмичењу рекао да му је драго што је овако велики број младих људи показао интересовање за израду бизнис планова и захвалио градским општинама Звездари и Палилули на организацији манифестације.

На презентацији бизнис планова учествовале су 23 екипе из школа са Звездаре, Палилуле и, као гости, са Старог града. У изузетно јакој конкуренцији победила је екипа ОШ „Влада Аксентијевић” са Палилуле, друга је била екипа ОШ „Јелена Ћетковић” са Звездаре, а треће место је освојила екипа ОШ „Михајло Петровић Алас” са Палилуле.

Награђеним ученицима и њиховим професорима захвалнице и књиге је уручио Милош Игњатовић, председник ГО Звездара, а остале захвалнице, међу којима су и оне за градске општине Звездару и Палилулу, уручио је мр Слободан Бата Симић.