На територији Великог и Малог Мокрог Луга, овог викенда, настављене су активности на изградњи и реконструкцији саобраћајне инфраструктуре. Екипе ЈКП “Београд пут“ започеле су завршне радове на асфалтирању улице Цветанова ћуприја у дужини од 1.500 метара, док су истовремено испред новог Дома здравља у Босанској улици обележени нови пешачки прелази и хоризонтална сигнализација. ГО Звездара је преко Градског секретаријата за саобраћај, а на иницијативу грађана, обезбедила и сферна огледала на две локације у насељу Падина, у улици Владимира Митровића.

 

Владан Јеремић, члан Већа ГО Звездара задужен за развој и инфраструктуру, обишао је, у недељу са Александром Ђуричићем, одборником у Скупштини ГО Звездара, радове на асфалтирању улице Цветанова ћуприја у Великом Мокром Лугу. Изражено је задовољство динамиком и квалитетом посла који обављају радници ЈКП „Београд пут“, а посебну захвалност пренели су мештани који истичу да „не памте да се икада у оволиком обиму радило на унапређењу саобраћајне инфраструктуре на подручју Великог Мокрог Луга“.

 

 

Ови пројекти су део Плана активности који је  Градска општина Звездара направила на основу предлога грађана, а уз разумевање и подршку градских институција. У предстојећем периоду планирана је реконструкција улице Митков кладенац у дужини од 1.500 метара, као и асфалтирање 300 метара улице Барутана.

Градска општина Звездара ће наставити да предузима неопходне мере за реализацију инфраструктурних пројеката од значаја за све грађане Звездаре.  Циљ је да се кроз квалитетнију саобраћајну инфраструктуру обезбеди не само безбедније, већ и лепше животно и радно окружење.