Како се квалификационе борбе у малом фудбалу у Основној школи „Ћирило и Методије” на Звездари приближавају крају, тако многобројни гледаоци имају прилике да виде све узбудљивије мечеве.

Фудбалери се са своје стране труде, не само да пруже квалитетне игре, него и да се спортски и витешки надмећу, јер им, између осталог, фина инфраструктура терена школе то омогућава.

Удружење ,,Звезде за Звездару“ уз подршку Градске ипштине Звездара иницирало је хуманитарни турнир у малом фудбалу да би се прикупило што више новчаних средстава за лечење двоје тешко оболеле деце са наше општине. Одзив хуманитарној акцији за сада је одличан и организатори се надају да ће до краја такмичења бити прикупљена знатна средства која ће бити уплаћена за лечење малишана.

Хуманитарни повод искоришћен је, такође, да се истовремено побољша инфраструктура школе, па је Општина Звездара из својих буџетских средстава издвојила средства за обнову школског простора и уређење оронулих свлачионица. Поред осталих радова, реконтруисан је терен за физичко васпитање који сада пружа идеалне услове за бављење деце фудбалом, одбојком, кошарком и рукометом. Од наредне школске године наставници физичког васпитања имаће сјајне услове да наставу прилагоде свим узрасним категоријама и да кроз рад у секцијама привуку још више деце у спортске активности.

 

Синоћни резултати:

 Учитељско – Тик карпет 4:2 (2:1)

Стрелци: Анђелковић 2, Крајиновић, Илач – Здравковић, Стојковић

Максбет Само право – Професо 5:3 (2:2)

Стрелци: Радуловић 2, Инајатовић 2, Милосављевић 1 – Недељковић, Ђукић, Мицић

Нова адреса – Другари 0:2 (0:1)

Стрелци: Ристановић, Матић

Конкорд вест – Кафе куоко 3:0 (парфорфе)