Препознајући значај који унапређење културних садржаја има за све Звездарце ГО Звездара је, након успешног одржавања представе „Френки и Џони“, иницирала одржавање друге бесплатне представе за грађане Звездаре под називом „Не може нам нико ништа”. Представа „Не може нам нико ништа” биће изведена у недељу, 18.6.2017. у позоришту „Пан театар”, Булевар краља Александра 298, са почетком у 20 сати.

Важност унапређења културних садржаја који су доступни свима препознало је, поред Градске општине Звездара, и позориште „Пан театар” захваљујући коме ће представа бити бесплатна за све становнике Звездаре

Представа „Не може нам нико ништа” је ауторски пројекат који је рађен по тексту Вање Булића и у режији Алека Родиће, док у њему играју: Александра Анђелковић, Сања Пешић и Алек Родић.

Ова представа је савремена урнебесна комедија о нашим карактерима и утицају медија на нашу културу и понашање.Ово је, пре свега, глумачка представа која има за крајњи циљ да развесели публику и да на један духовит начин прикаже живот  глумице првакиње позоришта и њене колегинице естрадне певачице. Да би заплет достигао своју кулминацију и расплет ту је и Пера, писар који је, ни крив ни дужан, у центру догађаја.

Улаз је басплатан за све житеље Звездаре, а због ограниченог броја места молимо заинтересоване суграђане да се пријаве телефоном на број 011/3405-980.