Волонтерски сервис Звездаре Градске општине Звездара ће, у оквиру новогодишњег програма на „Тргу бајки”, у четвртак, 29. децембра од 11 до 13 сати у брвнари на „Тргу бајки”, Булевар краља Александра 77а, реализовати ново новогодишње дружење и радионицу.

Претходне две креативне радионице посетило је више од сто суграђана, највише најмлађих, који су били вредни и креативни заједно са својим васпитачицама, бакама, декама и мамама. Уз помоћ волонтерки Јелене и Ранке, они су израђивали новогодишње украсе, поклоне и честитке које су понели као поклон.

Уз дружење, циљ радионица је да развију машту и вештине и подсете да су празници прилика да будемо радосни, да се дружимо и сетимо свих оних који заслужују да их у празничним данима дарујемо и обрадујемо ситницама које смо сами направили.

Уз машту и инструкције вештих радионичарки, на креативним радионицама направљено је много шарених честитики, украса и поклончића од картона, стикера и шишарки обојених по жељи малих уметника. Малишани су показали да су креативни, вредни и да се увелико спремају за предстојеће празнике.

За заинтересоване суграђане улаз је слободан.