У духу добре сарадње која траје дуги низ година председник Градске општине Звездара Владан Јеремић посетио је Полицијску станицу Звездара у улици Милана Ракића и начелнику ПС Звездара Драгомиру Тописировићу уручио 175 слатких новогодишњих пакетића за децу запослених у Полицијској станици Звездара.

Владан Јеремић је рекао да је Општина Звездара овим поклоном запосленима у Полицијској станици желела да настави добру сарадњу са институцијама на својој територији.

„Након поделе пакетића звездарској деци која иду у вртиће, оној која не иду у вртиће и малишанима из осетљивих категорија са Звездаре, Општина Звездара је новогодишње пакетиће поклонила и различитим удружењима грађана са своје територије, чији чланови су деца, а са којима Општина има добру сарадњу.

Између осталих новогодишње пакетиће за децу смо поклонили и Удружењу ратних ветерана општине Звездара и града Београда, као и деци са севера Космета из села Каменица у општини Лепосавић, као и другима.

Новогодишњим пакетићима за децу запослених у Полицијској станици Звездара желели смо да се припадницима звездарске Полицијске станице захвалимо за дугогодишњу добру сарадњу и да на овај начин покажемо захвалност људима који брину о безбедности грађана и њихове имовине на нашој општини ”-рекао је Владан Јеремић.

Начелник Полицијске станице Звездара Драгомир Тописировић је захвалио председнику ГО Звездара Владану Јеремићу на овом поклону за децу запослених у ПС Звездара истакавши да је ово показатељ међусобне добре сарадње и чин који показује да Општина брине и о запосленима у ПС Звездара.