Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је у згради за социјално становање у улици Ђанга Рајнхарта 22, у Орловском насељу, малишанима ромске националности уручио новогодишње пакетиће, поклон Градске општине Звездара.

Догађају су присуствовали и начелник у Сектору за унапређење положаја Рома у Секретаријату за социјану заштиту Милош Михајловић и саветник за питања националних мањина у Градској општини Звездара Синиша Маринковић.

Владан Јеремић је поздравио присутне малишане и њихове родитеље и пожелео им срећну и слатку Нову 2022. годину, пуно успеха, здравља и лепих тренутака у њој.

„Градска општина Звездара је за Нову 2022. годину, средстима из буџета Општине, набавила новогодишње пакетиће за скоро 12.000 малишана са Звездаре, што је највећи број до сада. Пакетиће су добила деца која похађају државне и приватне вртиће, као и она из различитих осетљивих категорија. Данас смо слатке новогодишње пакетиће донели и за децу која живе у Миријеву, у згради са социјалним становима које је обезбедио Град Београд, са жељом да им покажемо да у Општини Звездара мислимо на њих и да  нам се могу обратити са свим питањима и сугестијама које имају”-рекао је Владан Јеремић и поручио да је јако поносан јер ће Градска општина Звездара у 2022. години почети да даје беби пакете за све новорођене бебе са пребивалиштем на Звездари.

Родитељи малишана којима су уручени новогодишњи пакетићи захвалили су се председнику општине Владану Јеремићу и Општини на новогодишњим пакетићима и на исказаној пажњи и пожелели су свима све најлепше у Новој години.