Настављајући вишегодишњу традицију, уочи предстојећих празника, даривања и дружења за децом и младима збринутим у Прихватилишту за децу Београда, волонтерке Волонтерског сервиса Звездаре и ХХУ „Хлеб живота“ на креативним радионицама у просторијама Сервиса током новембра месеца припремили су плетене поклоне за све малишане збринуте у овој установи.

За разлику од претходних година, када су деца заједно са радионичаркама израђивали предмете од вуне за предстојеће хладне дане, због епидемиолошке ситуације, ове године је донација уручена уз сагласност надлежног Секретаријата за социјалну заштиту.

Уникатне патофне су обрадовале свако дете и одмах су завршиле на малој модној ревији у Прихватилишту за децу Београда са које су нам послали фотографије. Уз поклоне, децу су обрадовали пажња и поздрави волонтерки и сазнање да још неко мисли на њих.

Наравно, није изостало ни обећање – чим епидемиолошка ситуација буде дозволила, наставићемо са реализацијом заједничких радионица којима су се на подједнак начин радовали и малишани и волонтери.