Сретење Господње, слава Градске општине Звездара обележена је у среду, 15.02.2017, у присуству великог броја гостију, народних посланика, општинских и градских функционера, свештеника свих звездарских цркава и грађана Звездаре, обредом сечења славског колача и освећења жита у Сали за венчања Градске општине Звездара, у улици Ћирила и Методија 2.

Домаћин општинске славе Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара, је поздравио присутне и рекао да му је драго што обележавању општинске славе присуствује велики број гостију, јер је Сретење Господње важно за Звездару, али и за целу државу у којој се дуго обележава. Он је посебно истакао захвалност свештенству свих звездарских цркава које присуствује данашњем догађају и изразио наду да ће и наредних година то бити настављено, а да ће Општина моћи да се похвали оним што је, између две славе, урадила за грађане.

Поводом Сретења Господњег, пре пригодне свечаности обележавања славе општине, Милош Игњатовић је са сарадницима присуствовао Светој литургији у Цркви Покрова Пресвете Богородице у Кајмакчаланској улици, након које је посетио Парохијски дом и разговарао са свештеницима.