Скуп oлдтајмера Србије, у организацији Удружења oлдтајмера Србије Младеновац, а уз подршку  ГО Звездара, одржан је на платоу испред Oпштине Звездара. Велики број заинтересованих посетилаца имао је прилику да види 32 олдтајмера, а манифестацији су присуствовали и председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и чланови општинског Већа Милош Стојилковић, Душан Игњатовић, Милорад Мићић и Мирослав Лазић.

Председник ГО Звездара Владан Јеремић је рекао да ја плато испред Општине постао култно место за одржавање различитих манифестација, а да сада, по ко зна који пут, заинтересовани посетоци могу да виде лепотане на 4 точка који на Звездару доносе дух прошлих времена.

„Суштина ове манифестације је да промовишемо праве вредности, а свакако да ове ревије олдтајмера, чим овако дуго трају, имају своју вредност”-рекао је Владан Јеремић.

Поред изложених аутомобила посетиоци су имали прилику да виде и популарног „фићу” из 1967. године, као и кацигу из филма „Национална класа”, а био је присутан и Димитрије Илић који је у поменутом филму возио у стази 6, као и други актери. Иначе, овај сада већ култни филм је и сниман на Звездари, на простору Старе циглане која се налазила на месту данашњег Научно-технолошког парка.

Током манифестације као најстарије возило изабран је „доџ” из 1948. године, а најудаљенији учесник је дошао из Ријеке, па су оба учесника добили симболичне поклоне-монографију Градске општине Звездара.

Остали учесници манифестације су добили захвалнице.