Градска општина Звездара донирала је ултразвучни колор доплер са три сонде Дому здравља Звездара-огранку у Миријеву.

Тим поводом данас су огранак Дома здравља Звездара у Миријеву посетили председник ГО Звездара Владан Јеремић и председник Скупштине ГО Звездара Александар Ерор са сарадницима.

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је рекао да му причињава задовољство што је Општина била у могућности да Дому здравља Звездара –огранку у Миријеву донира ултразвучни колор доплер који ће омогућити да Дом здравља Звездара буде још опремљенији и да у још већој мери одговори потребама пацијенткиња из Миријева.

„Овај уређај, за који је Општина Звездара из буџета издвојила 5.000.000,00 динара, који се налази на Одељењи за гинекологију у огранку Дома здравља Звездара у Миријеву, треба да олакша проверу здравственог стања житељкама Миријева и да им омогући да важне здравствене прегледе обаве близу места становања, а то је посебно важно када знамо да је Миријево највеће звездарско насеље”-рекао је Владан Јеремић.

Директорка Дома здравља Звездара др Драгана Труфуновић Балановић је захвалила Градској општини Звездара на овој вредној донацији истакавши да са њом Дом здравља Звездара постаје још опремљенији. Она је рекла да је захваљујући овој и другим донацијама Општине, Дом здравља Звездара постао опремљенији и од већих здравствених установа и изразила наду да ће ова добра сарадња са Општином бити настављена и убудуће на задовољство пацијената.

Одлука о издвајању средстава за набавку ултразвучног колор доплера са три сонде за потребе Дома здравља Звездара-огранак у Миријеву донета је на седници Скупштине ГО Звездара која је одржана 18.3.2021. године.