У Спортском центру ,,Олимп – Звездара“, улица Вјекослава Ковача 11, у петак, 17. јуна 2016. године у 10 сати ће бити отворена купалишна сезона на базенима. Улаз ће тог дана бити бесплатан за све посетиоце. Истог дана у трим сали поред базена, од 12.30 до 16 сати, сви они који желе, моћи ће добровољно да дају крв. Акција је организована у сарадњи са Институтом за трансфузију крви Србије и Црвеним крстом Србије.

У суботу, 18.јуна 2016, такође, у 10 сати, организовано је свечано отварање нове купалишне сезоне уз богат спортски и забавни програм (наступиће Карате клуб ,,Олимпик“, Културно уметничко друштво ,,Извор“, плесни клуб ,,Наталија и Ивица“, дечји бенд ,,Хантинг соулс“, гудачки квартет ,,Дамас Линдас“ и ди-џеј радија АС ФМ).

Од суботе ће за улаз на базене важити ценовник који се налази у прилогу. Од ове године у понуди су и поподневне и целодневне карте као и широк избор пропусница. У СЦ „Олимп-Звездара” су се потрудили да свим посетиоцима изађу у сусрет и посебним попустима:

*Породице са територије општине Звездара, које имају четворо и више деце старости до 12 година, добијају бесплатну месечну пропусницу за улазак на базен.
*Пензионери, студенти, ђаци и социјално угрожена лица имају право на попуст од 20%, на цену карте за дневно купање.
*Месечна појединачна и породична пропусница, за групе, на купљених 10 – попуст 10%
*Сезонска појединачна и породична пропусница, за групе, на купљених 5 – попуст 5%, на купљених 10 – попуст 10%, на купљених 30 – попуст 20%
Од 20. јуна 2016. године почињу и програми Летње рекреације који су организовани у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину и Градском општином Звездара. Школарци ће током распуста моћи да бирају између школице пливања, кампова (одбојка, фудбал, кошарка, атлетика, плес, зумба, аеробик, карате, кик бокс, џудо) а биће организовани и програми за одрасле: школа пливања, хидробик за жене и рекреација за пензионере у рекреативном базену.

Средом ће улаз на базен за дневно купање (од 10 до 19 сати) бити бесплатан за све основце и средњошколце уз ђачку књижицу.

Прилози:

Ценовник за базен

Летњи програми