Због планираних радова на водоводној мрежи на општини Звездара, у петак, 14. јуна, од 8.30 до 18 сати без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Браће Рибникар, Стјепана Љубише, Јенковој, Станка Враза, Светог Николе и Славујевог венца, саопштено је из ЈКП-а „Београдски водовод и канализација”.

 

Истог дана, због планираних радова на водоводној мрежи, од 8 до 22 сата без воде ће остати потрошачи у следећим улицама: Вељка Дугошевића, од Звездарске шуме до Звездарских јелки, Панте Срећковића, Љубице Луковић, Волгиној, Мите Ракића, Уроша Тројановића, Панчиној, Супиловој и Драгише Лапчевића.

 

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна. Моле се потрошачи да припреме неопходне залихе воде за пиће и основне потребе.

 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Сервисном центру Града Београда на број 11-0-11 или на бесплатни број телефона 0800/11-00-11 за све позиве из фиксне телефоније, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.