Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је са чланом Већа ГО Звездара задуженим за комунална питања Милошем Стојилковићем обишао радове на асфалтирању Доње Лошињске и разговарао са житељима овог дела Звездаре који су исказали задовољство због започетих радова на асфалтирању улице.

 

Владан Јеремић је рекао да је асфалтирање Доње Лошињске започело након завршених послова на гасификацији територије Зеленог брда и да ће поред ове наредних дана бити асфалтиране и околне улице.

„Данас се у Доњој Лошињској обавља асфалтирање улице које се ради у фазама и у складу са програмом уређења улица на територији Градске општине Звездара, а наредних дана вредни радници ће асфалт постављати и у улицама Стеве Варгаша, Келтској и Владана Деснице (бивша Горња Лошињска). Поред овога, тренутно се радови изводе и у улици Витезова Карађорђеве звезде, од Јованке Радаковић до Миријевског булевара. Завршетком свих ових радова на асфалтирању улица грађани овог дела Звездаре имаће бољи квалитет живота, а општина Звездара ће добити бољу саобраћајну инфраструктуру”- рекао је Јеремић и истакао да ће послови на побољшању саобраћајне инфраструктуре бити настављени.