У понедељак 12.децембра почиње пријављивање за новогодишње пакетиће за децу Градске општине Звездара. Право на пакетиће имају малишани рођени од 1.марта 2016. до 31.децембра 2021.године а који нису уписани у вртић. Сви звездарски  малишани који похађају вртиће свој новогодишњи пакетић који је обезбедила Општина добиће преко свог вртића.

Родитељи/старатељи своју децу могу да пријаве на један од следећих начина: он-лине преко званичног сајта општине меила на adresu:paketici@zvezdara.org.rs или на шалтеру у холу у згради Општине. Уз пријавни формулар, обавеза је да се прилажи и следећа документација- фотокопија извода као и пријава пребивалишта за дете. Пријављивање ће бити закључено 23.децембра у 15,30 часова.

Ваучери за пакетиће се могу преузети на шалтеру Општине и исте треба сачувати и предати приликом преузимања новогодишњег пакетића. Свечаност и подела заказани су за четвртак 29.децембар у 17,00 часова у СЦ Олимп Звездара, након изведене новогодишње представе и уз дружење са Деда Мразом.

Новогодишњи пакетићи су универзални за све малишане слатко-сланог садржаја. Како би обрадовала малишане предшколског узраста Градска општина Звездара је издвојила 12 милиона динара за набавку 10.000 пакетића.

Пријавни формулар можете преузети ОВДЕ или попуните овде ON-LINE ФОРМУЛАР

Одлука https://zvezdara.rs/wp-content/uploads/2022/12/paketiciautoplakatauto1.pdf

https://zvezdara.rs/wp-content/uploads/2022/12/novogodisnjipaketiciauto2022.doc