Драги Звездарци,

 

Обавештавамо вас да ће подела ваучера у вредности од шест хиљада динара за децу која не иду у вртиће почети У ПОНЕДЕЉАК, 26. ДЕЦЕМБРА 2022. године.

 

Родитељи/старатељи се могу јавити у Шалтер салу ГО Звездара, шалтер бр. 3, Булевар краља Александра 77, где ће са својом личном картом и здравственом књижицом детета моћи, након провере да дете заиста не иде у вртић, да подигну ваучер.

 

Шалтер ће бити отворен од 8,00 до 20,00 часова и биће доступан и за све евентуалне рекламације уколико буде неких проблема.

 

Како је најавио Градоначелник Београда Александар Шапић подела ваучера за сву децу Београда, закључно са ученицима завршних разреда средњих школа, као и за запослене који раде с децом у вртићима и школама почиње 19. децембра. Они ће најкасније од 26. децембра бити доступни у свим државним и приватним предшколским установама, као и у државним и приватним основним и средњим школама, где ће грађани моћи да их преузму.

 

Поклон-ваучере у износу од шест хиљада динара добиће сва београдска деца и то од вртићког узраста до 19 година. Дакле, сва малолетна лица, затим ученици основних и средњих школа, закључно са ученицима четвртог разреда средње школе. Ваучери су обезбеђени и за све људе који у систему образовања раде са нашом децом, односно свим запосленима у предшколским установама, основним и средњим школама на територији Београда.

 

Родитељи који не буду одмах преузели ваучере моћи ће то да учине до 15. фебруара у школама и вртићима.

 

Поклон-ваучери се могу искористити до 1. марта 2023. године и то у следећим радњама: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

 

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.