Др Јелена Јовановић, педијатар Дома здравља Звездара говориће о исхрани бебе у уторак, 15.11.2016. од 18 сати у сали ГО Звездара, Булевар краља Александра 77, у оквиру Програма бесплатног холистичког саветовалишта за труднице које се одржава сваког уторка и четвртка у организацији Удружења “Родитељство новог доба” под називом „ПоРоди се лако“.

Осим за храном, свака беба има потребу и за загрљајем, топлином, заштићеношћу. Дојење задовољава све ове потребе. Осим што је то најприроднији начин исхране, истовремено је и облик додатног повезивања маме и бебе.

Управо о томе, говориће нам др Јелена Јовановић, педијатар, у свом предавању под називом: „Подој је најлепши начин добродошлице беби, чиста љубав и лек“.

Друго предавање, у четвртак, 17.11.2016. у 18сати, надовезује се на прву тему, потенцирајући значај дојења у првим сатима и данима по рођењу бебе. Друго предавање носи назив: „Значај првог подоја у првом сату након рођења за мајку и новорођенче, као и практични савети за касније”.

„Као и досадашња предавања Дивне Миљковић, бабице и инструктора пренатал јоге, не сумњамо да ће и ово бити сасвим изузетно“- кажу Јелена Холцер, Јасмина Стефановић и Наташа Вукићевић,водитељке и организаторке Програма бесплатног холистичког саветовалишта за труднице „ПоРоди се лако“: и позивају све будуће маме да дођу на предавање и чују многе практичне савете стручњака, као и да искористе сваку подршку коју могу себи и својој беби обезбедити.