Канцеларија за помоћ особама са инвалидитетом Градске општине Звездара пружа психо-социјалну помоћ и подршку особама са инвалидитетом и њиховим породицама у побољшању квалитета живота, свакодневном функционисању, превазилажењу изазова и остваривању права.

Имајући у виду да је један од важних аспеката за њихово равноправно укључивање и интеграцију у заједницу и укљученост у систем образовања и подршка у том процесу,Канцеларија суграђанима прослеђује информацију о програму финансијске подршке особама са инвалидитетом која се односи на бесплатно школовање за прогаме образовних установа које су у саставу групације LINK Educational Alliance.

Циљ конкурса је да се особама са инвалидиттеом омогући стицање знања и вештина из области бизниса и информационих технологија како би се оснажили и постали конкурентни на тржишту рада.

Будући да је основни и главни критеријум за доделу стипендије/бесплатног школовања мотивационо писмо у слободној форми, Канцеларија за помоћ ОСИ Градске општине Звездара ће пружити подршку и помоћ заинтересованима разговором, састављању мотивационог писма и комплетирању документације за учествовање на конкурсу.

Рок за подношење пријава је 31.октобар.

За више информација о конкурсу заинтересовани могу погледати: https://www.link.co.rs/program-finansijske-podrske-za-osobe-sa-invaliditetom

За заказивање термина доласка у Канцеларију ради помоћи за конкурисање заинтересовани могу да се јаве на број телефона 7822-547, понедељком, средом и петком од 9 до 14 часова.