Лето на Звездари обележиле су пројекције домаћих блокбастера, a последње филмско дружење под звездама  одржаће се од 18 до 20. августа на платоу испред ГО Звездара  од 20 часова, уз изненађење вечери.

Хиљаде задовољних лица и дечији смех обележили су пројекат ГО Звездара Поново ради биоскоп, a Oпштина се потрудила да свим својим грађанима улепша лето и омогући им да уживају у богатом филмском садржају.

У најновијим остварењима домаће кинематографије у опуштеној летњој атмосфери први су имали прилику да уживају становници Миријева, а част да затворе овогодишњу сезону летњег биоскопа имаће сви који буду присуствовали пројекцијама на платоу испред ГО Звездара. Под ведрим небом премијерно ће бити приказани популарни филмови међу којима су Зона Замфирова, Војна академија 3, Бисер Бојане, као и многи други.

Након успешних викенда за нама и великог броја посетилаца на Миријевском шеталишту, Великом Мокром Лугу и у ОШ „Десанка Максимовић“ програм се сели на плато испред ГО Звездара, у Булевару краља Александра 77.

Услов за улаз је исти као и на претходним локацијама-понети удобну столицу или ћебе, грицкалице, омиљено пиће и уживати у бесплатним пројекцијама.

Уз добро расположење и одличан одабир филмова ГО Звездара је још једном показала да брине о својим суграђанима и жели да им пружи што квалитетнији културно-уметнички програм током летњих месеци.