- Градска општина Звездара - https://zvezdara.rs -

Поново ради биоскоп!

[1]ГО Звездара се овог лета потрудила да свим својим грађанима улепша лето и омогући им да уживају у богатим филмским садржајима. У најновијим остварењима домаће кинематографије у опуштеној летњој атмосфери први су имали прилику да уживају становници Миријева.

Летњи биоскоп свечано је отворен 21. јула на шеталишту у Миријеву хит-филмом „Santa Maria Della Salute” Здравка Шотре. Програм се наставио и током суботе и недеље, те су становници Миријева под ведрим небом премијерно гледали популарне филмове међу којима су „Зона Замфирова”, „Војна академија 3″, „Бисер Бојане”, као и многи други.

 

 

[2]Председник ГО Звездара Милош Игњатовић и наш прослављени глумац и редитељ Драган Бјелогрлић овом приликом пожелели су свим присутнима добродошлицу и истакли значај оваквих активности на локалном нивоу, али и најавили њихов наставак.

Након успешног отварања летњег биоскопа који је посетило неколико хиљада Миријеваца, али и суграђана са осталих општина, програм се наставља 28, 29 и 30. јула  у дворишту основне школе „Владислав Петковић Дис“ у Великом Мокром Лугу у терминима од 21 сат и 22. 30 за другу пројекцију. Услов за улаз је исти као и у Миријеву – понети удобну столицу или ћебе, грицкалице и омиљено пиће, и уживати у бесплатним пројекцијама.