- Gradska opština Zvezdara - https://zvezdara.rs -

Ponovo radi bioskop!

[1]GO Zvezdara se ovog leta potrudila da svim svojim građanima ulepša leto i omogući im da uživaju u bogatim filmskim sadržajima. U najnovijim ostvarenjima domaće kinematografije u opuštenoj letnjoj atmosferi prvi su imali priliku da uživaju stanovnici Mirijeva.

Letnji bioskop svečano je otvoren 21. jula na šetalištu u Mirijevu hit-filmom „Santa Maria Della Salute” Zdravka Šotre. Program se nastavio i tokom subote i nedelje, te su stanovnici Mirijeva pod vedrim nebom premijerno gledali popularne filmove među kojima su „Zona Zamfirova”, „Vojna akademija 3″, „Biser Bojane”, kao i mnogi drugi.

 

 

[2]Predsednik GO Zvezdara Miloš Ignjatović i naš proslavljeni glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić ovom prilikom poželeli su svim prisutnima dobrodošlicu i istakli značaj ovakvih aktivnosti na lokalnom nivou, ali i najavili njihov nastavak.

Nakon uspešnog otvaranja letnjeg bioskopa koji je posetilo nekoliko hiljada Mirijevaca, ali i sugrađana sa ostalih opština, program se nastavlja 28, 29 i 30. jula  u dvorištu osnovne škole „Vladislav Petković Dis“ u Velikom Mokrom Lugu u terminima od 21 sat i 22. 30 za drugu projekciju. Uslov za ulaz je isti kao i u Mirijevu – poneti udobnu stolicu ili ćebe, grickalice i omiljeno piće, i uživati u besplatnim projekcijama.