Дечје представе „Доживљаји мачка Тоше“ и „Бајка о принцези Кези“, које су одложене прошлог викенда због лошег времена, биће одигране у Авив парку на Звездари, Живка Давидовића 86, у недељу, 31. јула, са почетком у 18 сати.

Поред ових представа, посетиоце на платоу очекују и бројне креативне радионице, анимације и много слатких поклончића.

У првом делу програма биће одиграна представа „Доживљаји мачка Тоше“ која говори о пријатељству и толеранцији између мачке, миша и пса. Они само удружени зајдено успевају да победе све изазове који се налазе пред њима. Овај духовити водвиљ са пуно акције, испричан је уз оригиналне сонгове праћене сјајним кореографијама. Значај толеранције, емпатије и уважавања међусобних разлика, важна су порука за данашњу децу, а ова представа промовише управо те врлине. Деца, помажући јунацима приче, активно учествују у представи која траје скоро сат времена.

У другом делу програма, на платоу Авив парка, биће одиграна интерактивна представа “Бајка о принцези Кези”. Деца из публике престају да буду пасивни посматрачи и постају активни учесници-глумци у представи која се креира на лицу места. Сјајни глумци из Театра “Талија” ће најмлађе посетиоце учити глумачким вештинама, важним елементима позоришта, али и костимираће их у праве мале глумце. Цела интерактивна прича ће се завршити са две игрице: “Воћкице” и “Луди професор”.

На платоу Авив парка ће се све време одржавати и креативне радионице. “ImagiNelly” маштаоница-ствараоница припрема за најмлађе пуно игара, сецкања, прављења најдивнијих украса за дечје собе, а овај пут ће поред ружица, птичица и совица, правити и прелепе круне за мале принцезе.

Због свега овога, организатори позивају маме и тате, баке и деке да доведу своје малишане у недељу, 31. јула, на плато Авив парка на Звездари, где ће имати прилику да уживају у сјајним представама, да се друже са глумцима, да направе ствари из своје маште, али и да науче нешто ново.

Авив парк припрема сјајну забаву током целог лета и сви посетиоци су добродошли.