Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић придружио се групи од 100 звездарских пензионера који су провели дан у обиласку Новог Сада и фрушкогорских манастира, захваљујући средствима која је Градска општина Звездара обезбедила у буџету за бесплатне једнодневне излете за пензионере.

 

Владан Јеремић је рекао да ће током године више хиљада наших најстаријих суграђана уживати у лепотама Србије на бесплатним излетима за пензионере са Звездаре које организује Општина Звездара и да за њих влада велико интересовање.

„Данашњим бесплатним излетом, коме сам имао задовољство да се придружим, настављамо да пензионере са Звездаре водимо на занимљиве дестинације у Србији. Све што сам имао да им кажем јесте велико ХВАЛА на свему што су учинили да наша Звездара буде једна од најлепших београдских општина и да им пожелим добро здравље, како би у наредним годинама, заједно, стварали још лепшу и бољу општину” – рекао је Владан Јеремић и позвао пензионере са Звездаре заинтересоване за бесплатне излете да се пријаве ГО Звездара на телефон 011/3405-666.