Представом „Снежана и зачарана јабука”, уз жонглера Филипина, ће у суботу, 24.6.2017. у 19 сати почети манифестација намењена најмлађим Звездарцима „Миријевска летња позорница”. Програми манифестације ће, као и претходне две годин, бити реализовани сваке суботе на простору код Месне заједнице „Ново Миријево”, улица Миријевски венац 18-20 (код MAXI продавнице).

Манифестацију која се реализује под покровитељством Градске општине Звездара и у организацији Удружења грађана „Миријево” свечано ће отворити Милош Игњатовић, председник Градске општине Звездара.

Организатори позивају родитеље да са својом децом посете манифестацију, у оквиру које ће сви програми да буду бесплатни, и да уживају у занимљивим дечјим представама, радионицама, музичким и другим културно-забавним садржајима који ће, уз жонглере, мађионичаре и аниматоре, током три летња месеца бити реализовани.

Циљ овог пројекта ,који је подржан од стране Општине Звездара, је жеља да се слободно време најмлађих Звездараца испуни квалитетним културно-забавним садржајима и да им се омогући да стекну нова сазнања.