Премијера вечерње представе ,,Коронирајмо“, чију реализацију је средствима из буџета суфинансирала ГО Звездара, биће одржана у недељу, 14.11. у 20 сати на сцени Позоришта ,,Пан театар“, Булевар краља Александра 298.

У представи, која се реализује у копродукцији „Пан  театра”, играју Бојана Ђурашковић и Марко Милошевић чији су и текст и режија.

Вечерња позоришна представа „Коронирајмо“ на духовит начин прича о младом пару који одлучује да започне заједнички живот… Тачно пред долазак Короне на Балкан. Наше јунаке ословљавамо само са „Он“ и „Она“, зато што су они ваши познаници, пријатељи, комшије, можда потпуни странци, а можда баш и ви. Доласком карантина започиње најтежи тест данашњих веза. Осуђени једно на друго, у четири зида, њихова веза достиже све веће дубине, али зато су ту и њихове разлике, дневне фрустрације, неусклађене навике, другачије жеље и потпуно супротни погледи. А док у кући влада хаос, напољу није ништа боље. Послови су им стали, пандемија влада, а опасност је све већа из дана у дан. Како ће овај пар пребродити наизглед несавладиве проблеме који су их задесиле? Само време ће рећи! …А до тада: Коронирајмо!