У Авив парку на Звездари, улица Живка Давидовића 86, у суботу, 2. јула, у периоду од 17 до 20 сати, биће одржане креативне радионице и представа за децу под називом “Прича о чаробном штапићу”. Најмлађе посетиоце Парка очекује узбудљиво поподне са пуно магије и маште, која ће им улепшати дан, донети радост и осмехе на лице.

“Прича о чаробном штапићу” је веома духовита представа о пар другара који на бакином таванчету проналазе чаробни штапић, књигу магичних речи и летећи огртач. Покушавајући да покрену чаролију, они трагају за чаробним речима. Када штапић коначно проради, они покрећу магичне звуке старих инструмената, оживљавају бакине слике, костиме и остале предмете заборављене на тавану. Временом моћ чаробног штапића измиче њиховој контроли, што ствара низ комичних ситуација са неочекиваним крајем.

Духовит текст, квалитетна музика и занимљива кореографија, ову представу чине изузетном, а блиски контакт са децом која помажу јунацима задржава њихову пажњу током целе представе! Представа почиње у 18 сати.

Уз све то, најмлађе посетиоце ће у суботу анимирати и весела креативна радионица за децу “ImagiNelly”, у времену од 17 до 20 сати, која ће са њима измаштати њихов дечји свет. Правиће се разне ствари од папира за украшавање собе, аранжмани од цвећа, букетићи од папирних ружица, птичице и лептириће… Креативни аниматори ће правити са децом и чаробне штапиће, које ће они после користити за време представе.

Организатори позивају децу и њихове родитеље да понесу лепо расположење и да се спреме да се феноменално проведу на магичној представи „Прича о чаробном штапићу” и да допусте да их креативна маштаоница “ImagiNelly” развесели.