Поводом великог успеха у екипној конкуренцији на недавно завршеном 27. Европском првенству у Фудокан каратеу које је од 17. до 19. маја одржано у Словенији – председник Градске општине Звездара Владан Јеремић приредио је пријем за Ненада Станковића и чланове наше златне  селекције Милорада Марковића, Филипа Михајловића и Братислава Цветковића, освајаче златне медаље у сениорској конкуренцији.

 

До златног трона су падале редом селекције Мађарске (1/16 финала), Португала (1/8) , Немачке (1/4) , у полуфиналу Пољска, док су у финалу побеђени Румуни.

 

Током пријема Ненад Станковић и Игор Гајић пренели су председнику Јеремићу утиске са протеклог шампионата и изнели му планове за будуће активности у циљу даљег просперитета и популаризације Фудокан каратеа у Србији. Ненад Станковић је истакао да ће 4. јула наступити на Отвореном првенству Америке у каратеу које ће бити одржано у Мајамију и да је добио позив за кућу славних, што ће завршити током овог путовања у Америку на које иде са селектором репрезентације Игором Гајићем и извршним председником Светске фудокан федерације Илијом Јоргом.

 

Владан Јеремић је, честитајући нашој селекцији велики успех изразио, велико задовољство постигнутим резултатима и најавио наставак подршке каратеу, али и другим борилачким спортовима што Општина Звездара доследно спроводи током свих претходних година.

 

Пријему је присуствовао и Игор Гајић, савезни тренер и селектор карате репрезентације Србије.