Балетска школа Националне фондације за уметничку игру је прва акредитована интернационална осмогодишња балетска школа у Србији, која од 1. до 30. јуна 2020. године реализује програм намењен деци узраста од 3 – 10 година, са циљем да се кроз часове који се одржавају два пута недељно у трајању од по 45 минута, упознају са основама уметничке игре.

Програм ће се одвијати, у наведеном термину, у просторијама Балетске школе Националне фондације за уметничку игру, Коларчева 3, Београд.

Часове воде педагози Националне фондације за уметничку игру, као и играчи са којима Фондација сарађује.

Као резултат програма, најталентованијим полазницима Национална фондација за уметничку игру нуди стипендије за наставак школовања у Балетској школи.

Рад у просторијама Балетске школе Националне фондације за уметничку игру ће се обављати искључиво уз поштовање свих мера заштите и коришћење средстава за дезинфекцију и заштитних средстава – маски и рукавица. Такође, Балетска школа Националне фондације за уметничку игру обезбедила је дезинфицијенсе на улазу у саму школу, као и на улазу у балетске сале, а спроводи свакодневно темељно проветравање, чишћење и дезинфекцију свих просторија.

За додатне информације и пријаве заинтересовани се могу обратити путем мејла:director@nationalfoundation4dance.com или путем телефона 060/3500501.