Под покровитељством ГО Звездара, током предстојећег викенда, 07.05 и 08.05. 2022. биће одржан пролећни Вашар у дворишту бивше фабрике Клуз. Организатори најављују викенд за уживање са пријатељима и породицом, у оквиру кога су се потрудили да за сваког припреме по нешто.

 

– Ове године имамо рекордан број пријављених излагача. Надамо се да смо извршили добру селекцију и да ће посетиоци уживати у понуди коју смо им припремили – кажу организатори и додају да су акценат ставили на ручно рађеним производима, у циљу промоције домаће производње и веће могућности за пласирање робе купцима.  Преко седамдесет излагача у два дана ове манифестације  представиће своје рукотворине и оригиналне производе.

 

На Вашару ће се наћи све, од накита, торби, преко гардеробе и ентеријера, па све до различитих врста крафт пива и укусне хране. Оно на шта су организатори посебно поносни, јесте програм за најмлађе, који ће се одвијати током дана. Први пут ћемо на пролећном вашару имати организоване представе за децу, тако да док маме и тате уживају у дегустацији хране и пића, дечица ће пратити културни и пре свега занимљиви програм Вашара – наглашавају организатори.

 

Звездаром ће се овог викенда ширити дух добре забаве и позитивне енергије, а томе ће допринети и богат музички програм. Као највеће звезде, своје плоче на стејџу завртеће светски признати DJ-еви. Првог дана главна звезда биће Грамофонџије, кога широке народне масе памте по хиту Why Don’t you, али и са овогодишњег избора за песму која ће Србију представљати на Евровизији. Звезде другог дана су Битшејкерси, DJ-еви који су обележили последњу декаду електронске музике Европе.

 

На вама је да понесете само добро расположење а организатори ће се побринути да све буде по вашој мери.  Капије Вашара биће отворене у суботу и недељу од 14 часова. Програм ће отворити представе за децу, док ће музички програм почети од 16 часова. Вашар оба дана траје до 23 часа.